Smallstuff Sengetøj – Junior – Farm Living – Soft Green

400 kr.

Forkæl dit barn med det charmerende Smallstuff Sengetøj – Junior i Farm Living-design. Bløde grønne nuancer skaber en hyggelig atmosfære. Perfect bedding til små eventyrere.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901312556671 Kategori:

Lad dit barn opleve en gårdslivets magi med dette fantastiske Smallstuff Sengetøj – Junior – Farm Living – Soft Green. Med sin blide grønne farve og charmerende bondegårdsdesign vækker dette sengetøj fantasien til live.

Det bløde og behagelige stof giver dit barn den ultimative komfort og en god nattesøvn. De håndtegnede gårdsmotiver af søde dyr som koen, grisen, hønen og hesten skaber en hyggelig og stemningsfuld atmosfære på børneværelset. Dit barn vil falde i søvn med et smil og drømme om spændende eventyr på landet.

Smallstuff Sengetøjet er lavet af 100% økologisk bomuld, som er skånsomt for dit barns sarte hud. Det er også nemt at vedligeholde, da det kan vaskes ved lave temperaturer, så det altid forbliver rent og friskt.

Giv dit barn den bedste start på dagen og bring naturen ind i deres drømme med Smallstuff Sengetøj – Junior – Farm Living – Soft Green. Et magisk sengetøj, der fylder deres nattetimer med eventyr og tryghed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smallstuff Sengetøj – Junior – Farm Living – Soft Green”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.