Tilbud!

Paw Patrol Juniorsengetøj 100×140 cm – Paw Patrol Is on a roll – Vendbart design – 100% bomuld

Original price was: 350 kr..Current price is: 150 kr..

Forkæl dit barn med dette vendbare Paw Patrol juniorsengetøj i 100% bomuld. Paw Patrol Is on a roll, perfekt til enhver fan.

Køb her

Varenummer (SKU): 8537802108690812 Kategori:

Forestil dig en verden fyldt med action, eventyr og redningsmissioner – lige inden for rækkevidde af din seng. Med Paw Patrol Juniorsengetøj bringer du dine yndlingshunde fra Adventure Bay direkte ind i dit soveværelse. Denne sengetøjsæt er designet til at inspirere og begejstre enhver lille helt og heltinde derude.

Det vendbare design giver dig to fantastiske muligheder i én sengesæt. På den ene side finder du Chase, Marshall, Rubble og de andre modige hunde, klar til at redde dagen. Den levende grafik og klare farver gør det til en fornøjelse at dykke ned i drømmeland med dine yndlingsfigurer ved din side. Og når du er klar til forandring, kan du blot vende sættet om og præsentere det stilfulde mønster af Paw Patrol-logoer og potetryk.

Paw Patrol Juniorsengetøjet måler 100×140 cm og er fremstillet af 100% åndbart bomuld, der skaber en behagelig og blød overflade til en god nats søvn. Det er ikke kun skønt for dit barn, men også for miljøet, da det bærer Øko-tex-mærket, hvilket garanterer, at det er fri for skadelige kemikalier.

Med dette fantastiske sengetøj kan dit barn fordybe sig i spændende eventyr hver eneste nat og lade deres fantasi flyve frit. Lad dem starte og afslutte dagen under beskyttelse af deres yndlingshunde fra Paw Patrol og skab magiske øjeblikke, der vil vare livet ud. Tag din lille eventyrer med på en tur til Adventure Bay uden at forlade hjemmet – med Paw Patrol Juniorsengetøjet er det muligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paw Patrol Juniorsengetøj 100×140 cm – Paw Patrol Is on a roll – Vendbart design – 100% bomuld”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.