Essenza Meryl Pure Olive Duvet sengetøj – 140×220 cm

399 kr.

Opgrader din nattesøvn med Essenza Meryl Pure Olive Duvet sengetøjet. Den ultimative luksus i ren olivenfarvet bomuld. Komfort og stil i ét.

Køb her

Varenummer (SKU): 5589301693779980 Kategori:

Vil du opleve ægte luksus og komfort i dit soveværelse? Så er Essenza Meryl Pure Olive Duvet sengetøjet det perfekte valg.

Lad dig forføre af det smukke og elegante design from Essenza, der er lavet i 100% luksuriøs bomuldssatin. Med en let skinnende overflade er dette sengetøj ikke blot en fornøjelse at berøre, men også en fryd for øjet.

Vær tryg ved at du lægger dig til at sove i en dynebetræk og pudebetræk der er Oeko-Tex certificeret, hvilket garanterer at det er fri for skadelige stoffer og har gennemgået strenge tests for at sikre kvaliteten.

Det bløde og åndbare stof giver dig den ultimative komfort, og med mulighed for vask op til 60 grader kan du altid holde dit sengetøj frisk og rent.

Sengesættet indeholder 1 pudebetræk og duvettækket er 140×220 cm, hvilket passer perfekt til de fleste standard enkeltdyner.

Nyd en god nats søvn i en sengeoplevelse ud over det sædvanlige med Essenza Meryl Pure Olive Duvet sengetøjet. Gør dit soveværelse til et fristed, hvor luksus og stil mødes.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essenza Meryl Pure Olive Duvet sengetøj – 140×220 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.