Tilbud!

Done by Deer Sengetøj – Junior – Croco Powder

Original price was: 600 kr..Current price is: 360 kr..

Gør sengetid til en hyggelig eventyrrejse med Done by Deer sengetøj. Det bløde Junior sengetøj med søde krokodilledetaljer vil give din lille en tryg og behagelig søvn. Skab magi i soveværelset.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900108141976 Kategori:

Bland din lille pandaglade opdagelsesrejsende i en verden fuld af søde drømme med Done by Deer Sengetøj – Junior – Croco Powder. Dette sengetøj er ikke bare en almindelig dyne og pude – det er en invitation til at udforske fantasien og skabe eventyr hver eneste nat.

Det charmerende design med den nuttede krokodille Croco Powder vil vække dit barns nysgerrighed og fantasifulde sind. Den bløde og behagelige kvalitet af 100% økologisk bomuld giver den perfekte komfort til en god nats søvn og søde drømme.

Sengetøjet er ikke kun smukt, men det er også funktionelt. Den praktiske lynlås gør det nemt at skifte sengetøjet og holde det rent. Det er også godt for børnene at have en lille opgave, når det kommer til sengetid, så hvorfor ikke lære dem, hvordan man trækker lynlåsen op og ned?

Giv dit barn det bedste udgangspunkt for en god nats søvn med Done by Deer Sengetøj – Junior – Croco Powder. Dette sengetøj er ikke kun en måde at få dit barn til at falde i søvn, men også en måde at inspirere deres fantasi og kreativitet på. Lad drømmene flyve frit og skab uforglemmelige eventyr i søvnens rige.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Done by Deer Sengetøj – Junior – Croco Powder”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.