Cocoon Company Sengetøj – Baby – Wallaby Light Brown

350 kr.

Forkæl din baby med det luksuriøse og økologiske sengetøj fra Cocoon Company. Det bløde Wallaby Light Brown design vil skabe en beroligende og hyggelig atmosfære i barnets soveværelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900032577070 Kategori:

Indpak din lille engel i et blødt kram af ren økologisk luksus med Cocoon Company Sengetøj – Baby – Wallaby Light Brown. Dette sengetøj er skabt med kærlighed og omhu for at give dit barn den bedste og mest komfortable søvnoplevelse.

Det forbløffende bløde stof, fremstillet af 100% økologisk bomuld, føles så delikat mod din babys følsomme hud. Den luksuriøse kvalitet sikrer, at din baby vil blive vugget ind i ren komfort gennem hele natten.

Med det unikke Wallaby Light Brown design er dette sengetøj en fryd for øjet. De nuttede wallabies i forskellige nuancer af brun og beige skaber en beroligende og hyggelig atmosfære i babyens seng. Det er som at tage din lille skat med ud i naturen hver gang han eller hun falder i søvn.

Du kan have fuld tillid til, at Cocoon Company Sengetøj – Baby – Wallaby Light Brown er sikkert for dit barn. Det økologiske bomuld er fri for skadelige kemikalier og er GOTS-certificeret. Det betyder, at vores sengetøj ikke blot passer på din babys hud, men også på miljøet.

Det praktiske lynlås-lukningssystem gør det let og hurtigt at skifte sengetøj, så du kan tilbringe mere tid med at kæle og lege med din lille ene.

Forkæl din baby med det bedste. Cocoon Company Sengetøj – Baby – Wallaby Light Brown er ikke bare sengetøj, det er en oplevelse af økologisk luksus og en beroligende måde at skabe et trygt søvnmiljø for dit barn. Giv din baby den bedste start på livet med Cocoon Company Sengetøj – Baby – Wallaby Light Brown.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cocoon Company Sengetøj – Baby – Wallaby Light Brown”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.