Tilbud!
, ,

Sengetøj 140×220 cm – Vendbart design i 100% Bomuldssatin – Corn Flower white – Sengesæt fra By Night

Original price was: 700 kr..Current price is: 280 kr..

Forny dit soveværelse med vores luksuriøse sengetøj i 100% bomuldssatin. Elegant Corn Flower design og optimal komfort. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8537800198789181 Kategorier: , ,

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med dette fantastiske sengetøj fra By Night. Med et smukt vendbart design i Corn Flower-white farvetone vil dette sengesæt ikke kun forvandle dit soveværelse, men også din søvnoplevelse. Lavet af 100% bomuldssatin af høj kvalitet med en ekstra fin satinvævning, er dette sengetøj utroligt blødt og glansfuldt, så du kan føle dig omfavnet af ren luksus hver gang du lægger dig til at hvile.

Sengetøjet måler 140×220 cm og passer perfekt til en enkeltmandsseng. Den elegante Corn Flower-white farve med et subtilt mønster skaber en beroligende og stilfuld atmosfære i ethvert soveværelse. Vendbart design giver dig mulighed for at skifte udtryk med lethed og tilføje variation til din indretning.

Med en pris på kun 279,95 kroner får du ikke kun en visuelt tiltalende sengesæt, men også en investering i din søvnkomfort og velvære. Gå ikke på kompromis med kvaliteten af dit sengetøj – vælg By Night for at opgradere din sengeoplevelse til en nærmest luksuriøs oplevelse hver nat.

Få fat i dette fantastiske sengetøj i dag og lad dig forkæle med den ultimative soveoplevelse. By Night bringer stil, komfort og kvalitet sammen i en skøn symbiose, der vil forvandle dit soveværelse til din helt personlige oase af afslapning. Gør dig selv den tjeneste at investere i kvalitets sengetøj, der forkæler din krop og sjæl hver eneste nat. Din søvn fortjener det bedste, og det bedste er lige her foran dig med dette smukke sengesæt fra By Night.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sengetøj 140×220 cm – Vendbart design i 100% Bomuldssatin – Corn Flower white – Sengesæt fra By Night”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.